reparatie en onderhoud

Op gebruikte producten geven wij de garantie van 2 jaar, maar ingeval van een defect zullen wij altijd proberen de klacht op te lossen. Voor het vervangen van ritsen, beugels of fournituren zullen wij reparatie kosten berekenen. Stuur ons een mail met de klacht en een begeleidende foto en wij zullen je zo spoedig mogelijk een prijsopgave geven van de reparatiekosten.
Leer is een natuurproduct en gevoelig voor direct zonlicht. Verkleuring van leer valt daarom ook niet onder de garantie. Gebruik je een product een langere tijd niet dan kan je het het beste donker opbergen.
Leer kan prima tegen regen, maar om het mooi en waterafstotend te houden moet je het wel regelmatig met een kleurloze ledercreme onderhouden. Mocht je tas toch een keer erg nat geworden zijn dan kan je die met kranten opvullen en op laten drogen. Doe dat nooit bij een warmte bron, want dan kan het leer stug worden.
Is je tas of portemonnee na jaren gebruik niet meer mooi van kleur, dan kan je altijd bij ons langs komen voor advies. Wij kunnen producten weer op kleur brengen.