hoe werkt deze webshop


Een deel van onze collectie is via onze webshop te koop en wordt bezorgd binnen Europa. Houd er wel rekening mee dat leer een natuurproduct is en dat kleur en tekening van het leer altijd iets kunnen verschillen van het getoonde voorbeeld. Wil je zeker zijn van je materiaal of kleurkeuze, vraag dan een gratis leerstaaltje op.
Al onze beugel artikelen worden op een sociale werkplaats gemaakt en met de hand ingebeugeld. Hierdoor is elk product een beetje anders.

Verzenden
Wij proberen alle in de webshop getoonde producten op voorraad te hebben, maar het kan soms toch gebeuren dat een product niet leverbaar is. We nemen hierover dan zo snel mogelijk contact met je op.
Wij pakken je aankoop altijd mooi in en verzenden met GLS en komt bij je aan als pakketje. De kosten hiervoor zijn €6,25
Bestellingen van € 75,00 of meer leveren wij gratis.

Betalen
Betalen kan bij ons direct via iDeal of via een bankoverschrijving.

Retouren
Mocht je toch niet helemaal tevreden zijn met je aankoop, dan mag je je aankoop altijd binnen 14 werkdagen retourneren.
Laat ons je naam en IBAN nummer weten en dan zullen wij het aankoopbedrag plus de verzendkosten binnen 10 werkdagen terug storten op je bankrekening.
De kosten en risico's van de retourzending zijn voor de klant. Let er daarom op dat het product netjes en goed verpakt retour wordt gezonden en zorg voor een verzendbewijs.

Garantie en klachten
Op al onze producten geld een standaard garantie van 2 jaar.
Ritsen, beugels, fournituren en stiksels kunnen ook na deze 2 jaar gerepareerd worden, neem voor de kosten hiervan contact met ons op.

Onderhoud
Al onze producten zijn van leer gemaakt en kunnen behandeld worden met een kleurloze ledercrème.
Leer is een natuurproduct en gevoelig voor direct zonlicht. Gebruik je een product een langere tijd niet, berg het dan in een donkere plaats op.

Vragen
Heb je een vraag, suggestie of opmerking? Laat het ons weten via: info@cellarrich.nl .